• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Барам партнер/и за повеќе проекти.

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
Периодов се „распукав“ на повеќе фронтови па ми треба некој што ќе сака да направиме заедничко вложување и секако приходот ќе го делите според тоа како ќе се договориме, со цел да не запоставам еден или друг проект сакам сите истовремено да ги терам.

Ако имаш познавање од:
  • Креирање Андроид Апликации
  • Shopify / Ecommerce
  • CPA (Peerfly/Ogads)
  • English voiceover (само говорење)
Пиши ми слободно тука по Приватна Порака.
Може да седнеме и на кафе/пиво и да направиме добар муабет (јас честам).

Исто така стојам на располагање ако имате некоја ваша идеја која не можете да ја реализирате поради некои причини (буџет, платежни средства) па може заедно да направиме некој бреинсторминг. :)

Добредојдени се сите идеи!
Пишете ми ПП сите заинтересирани.
 
На врв Дно