daceee90
Член
- Зачленет/а
- 4 август 2013
- Мислења
- 21
- Реакции
- 3
Се работи за страна www.lishinu.com повеќе инфо на страната. Продуктот ќе се продава на светско ниво ве молам контакт на [email protected], facebook/daceee90, или ПП.
странава е супер, продуктот е лудница!
но страната не е воопшто СЕО friendly има еден куп супер информации но користи некој Wordpress кој симулари Bootstrap. Мора да се поделат страните на посебни URl со Wordpress незнам како но со Bootstrap тоа се постигнува, со тоа што страната ке го има истиот ефект со скрол, но кога ке кликнеш на линк од навигација, во урл ке се појави новата страна.
Јас да сум сопственик на овој продукт, прво би почнач со платено рекламирање би побарал добра SEM агенција, која ке почне од старт со ППЦ и добар keyword research, сигурен сум дека има многу слични продукти за кучуња кои би можеле да конвертираат на ваков продукт.
ако провериш на Google нема ама баш ниедна страна индексирано освен легалните страни:
https://www.google.com/search?q=site:lishinu.com&oq=site:lishinu.com&aqs=chrome..69i57j69i58.861j0j4&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8#q=site:lishinu.com&start=0
Ништо не го разбра човекот... Он сака да ја задржи страната ко сега што е, one-page веб страна, но со различни урл-а за деловите.Горански, bootstrap само му ја праве страната Responsive. Така да скрола тоа се праве со обичен html5 код <section></section>... а мазното скролање е JQuery Plugin. Така да, мислам дека bootstrap Ништо не смета.
баш така!Ништо не го разбра човекот... Он сака да ја задржи страната ко сега што е, one-page веб страна, но со различни урл-а за деловите.
Тоа се прави со користење на push state од html5 history api. Во тој случај се менува УРЛ-то без рефреш при скролање надоле. Линковите од менито ке водат до различни УРЛ-а, но тие УРЛ-а се всушност само одредена скрол позиција на истата страна.
баш така!
Поентата на мојо пост е тоа дека bootstrap ништо не смета.