• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

videoscribe

  1. Аце

    Videoscribe

    По барање на @jassum20 ја прикачувам оваа верзија на VideoScribe. Верзијата на овој програм не е последната но е функционален и го користев одамна и сметам дека уште функционира. Симни: https://mega.nz/#!SPB1Ua7b!KKQdYxnXzz9hQ5kgQHJz46fypedgLowIk9l7vsFr820 Инструкции за инсталација...
На врв Дно