• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

upwork

  1. Rocky

    Како до првиот проект на freelancer

    Доколку има поискусни што се занимаваат со Freelancer. Ако може да напишат некои совети како да се добие првиот проект. СМЕР: ГРАФИКА
  2. DarkoG

    Upwork (поранешно odesk)

    Здраво, почнав да работам на оДеск, се вработив на проект на кој може да работам до 40 саати и завршам. Се работи за веб дизајн(веб страна и форум). Е сега како да работам по часови да ми дадете некој совет и слично, затоа што сум нов на оДеск и не сум искусен со оДеск. Поздрав и фала.
На врв Дно