• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

udemy курсеви

  1. Аце

    Udemy курсеви

    Во оваа тема ќе споделуваме курсеви кои во моментот имаат купон и се бесплатни: Линкот до документот со линкови до курсевите е подолу: https://docs.google.com/document/d/1xrLiJ_qKk4yu54YrIRe0BaaDfgrq334TczWoatqDQ70/edit?usp=sharing Можно е некои од курсевите и да им е истечен купонот па да има...
На врв Дно