• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

фриленсер

  1. Rocky

    Како до првиот проект на freelancer

    Доколку има поискусни што се занимаваат со Freelancer. Ако може да напишат некои совети како да се добие првиот проект. СМЕР: ГРАФИКА
На врв Дно