Неодамнешна содржина од Zeratul

 1. Zeratul

  Купување на фејзбук страници.

  јас сум заинтересиран за страната... Пиши ми ПП евро од 1000 членови - значи со 50.000 50 евра... 100.000 - 100 евра
 2. Zeratul

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Абе еве и јас ти го ценам трудот и ќе ти дадам 200 денари... Што е разликата? Не сум сигурен дека вашава логика држи вода... Значи можеби не сте ми ја сватиле поентава... Зошто би работеле за 200 денари на фивер ама ако некој истото ви го нарача во Македонија ќе барате 2000 денари... Тоа ми беше...
 3. Zeratul

  Giveaway 50 youtube likes

  :-) хе, хе, хе... можеш да шеруваш блог пост?
 4. Zeratul

  Доминирај ги Google Top 5 позиции

  Горански, а на која сајт ти имаше успех со сервисот? Нешто малку од малку се разбирам во СЕО и сликчето ми изгледа малку исчашено... Блог коментс па еду блог коментс... па монеу мејкин веб сите... Нешто ама ич не разбирам... А во последниве 10 години хранам фамилија од СЕО?!
 5. Zeratul

  Поздрав

  Па свој магазин за која сакаш тема јас одбрав дизајн...
 6. Zeratul

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Се прашувам зошто Македонците на фивер за 200 денари ќе се сокршат од работа за странци ама ако некој Македонец ги замоли за истата услуга ќе му кажат цена 2000 денари!?!?!?
 7. Zeratul

  Giveaway 50 youtube likes

  Може 50 лајкови на фан пејџ од фејсбук?
 8. Zeratul

  Поздрав

  Еве ти пример што можеш да работиш: http://designbam.com/
 9. Zeratul

  Заработка со гостински постови

  па пример cars-10.com Па скоро сите блогови - објавуваат спонзорирани постови.
 10. Zeratul

  Сајт со голем трафик, а 0 заработка

  За тоа со кликовите немам совет затоа што не е етички, а и подобро требало и ти да се договориш. Иначе за адсенсот, мислам дека Таратур го има пријавено како бугарски или некој сроден јазик.
 11. Zeratul

  ThemeForest

  Како да ставиш веб страна? Нели на ТФ се продаваат разноразни дизајни и слично? Не си ми јасен? Иначе да те прашам кој ти пишува текстови на пурелифенатурал.цом? o_O
 12. Zeratul

  Англиски Блогови

  Гледам дека последен пост му е на 27 Јуни 2012. Запреле со работа? А и андроид мк нешто не се отвара???
 13. Zeratul

  Celebrity Lives new one

  27 Јуни 2012 запреле со работа?
 14. Zeratul

  Автоматизиран, Едноставен и ЛЕСЕН метод за заработка! Минимална Инвестиција!!!

  Другарчиња, абе нели ако симињаш содржини од други сајтови се смета за дуплициран контент? Ај немојте да си ги заебите адсенс акаунтите... Направете што правете ама видете дали прво ќе цепнете трафик!
На врв Дно