• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Неодамнешна содржина од Vengeance

 1. Vengeance

  Заработка со microworkers

  Не стига... намерно направено вака од нивна страна сигурно...
 2. Vengeance

  Заработка со microworkers

  Случајно некој дан има за продавање акаунт?
 3. Vengeance

  Поздрав

  Здраво до сите. Мислев дека сум се претставил уште кога се регистрирав на почетокот на форумот, ама сум згрешил... :-) Ја сум Дејан, работав со веб, најчесто WordPress, а по малку и Drupal. Вработен во фирма во Тетово, Sensation Advertising, работиме со онлајн маркетинг, веб, хостинг, емаил...
 4. Vengeance

  Заработка со microworkers

  Треба да стигне писмото, од Словенија ипак го праќаат... :-)
 5. Vengeance

  Кога би бил ваш ИБиз...

  Јас не сум многу по форумите (мислам на функциите, репутациите и сл. останати нејасни работи за мене :) ), но вака ми се допаѓа форумот. Активноста, функционалноста се на одлично ниво. Мене тоа ми е најбитно! Ако нешто не работи, што ќе ти репутации, правила, и сл... :)
 6. Vengeance

  Енкодинг на плагин

  Ова е плагинот. Само овој ми одговара да го ставам како widget и да не ја прекрши страницата. Плагин Но, проблемот е што неможам никако на кирилица со енкодинг да пишувам... :/
 7. Vengeance

  Енкодинг на плагин

  Да го енкодирам секој фајл со UTF-8? Го пробав тоа... :/
 8. Vengeance

  Енкодинг на плагин

  Едвај најдов плагин што нема да ми ја прекрши целата тема за Poll. Проблемот е во тоа што нема енкодинг на кирилица и само прашалници се. Дали можам некако ова да го корегирам? Некој трик/финта околу ова? :) Фала
 9. Vengeance

  Multisite WP

  Средив! :) WP може да се инсталира у фолдерче додатно и само со линк да се поврзе со првата. Тоа ти е како слика во слика на ТВ, само што овде е страна во страна ;) :)
 10. Vengeance

  Multisite WP

  Здраво, Работам на повеќејазичен сајт. Досега имам направено еден, но со помош на плагинот Multilingual Press. Стариот сајт е правен поодамна, но сега овој плагин не фунцкионира! Ајде на второ решение... Направив мрежа од сајтови. Сите се различни. Дали можам да ја користам истата тема, но...
 11. Vengeance

  FB Fan Page

  Да, ќе селектира. Но, дали ќе ги испрати?
 12. Vengeance

  FB Fan Page

  Откако ги изменија страниците, се' се смени. Па сакав да прашам дали постои скрипта која работи и може да испрати покани на една фан страница? Јас пробував со многу скрипти, тие ги селектираат пријателите, но не испраќаат! Имам 2 профила со преку 4500 души, ќе изгубам пола живот ако ги...
 13. Vengeance

  Фејсбук Лајк Плагин

  Помош околу FB Popup like box???
 14. Vengeance

  Како до повеќе фанови на фејсбук

  Дали некој планира да ги постави маилите тука? Линкот од MediaFire не работи... :/
На врв Дно