Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од томче

 1. 25
  Доделено: 23 Октомври 2012

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.

 2. 15
  Доделено: 7 Септември 2012

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 3. 10
  Доделено: 3 Септември 2012

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 4. 2
  Доделено: 3 Јуни 2012

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 5. 10
  Доделено: 3 Јуни 2012

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!

 6. 5
  Доделено: 3 Јуни 2012

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 7. 1
  Доделено: 3 Јуни 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.