• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

stefan_v

Програмер и Веб Дизајнер
Веб-страница
http://macedonius.com
Локација
Скопје
Occupation
Programmer / Internet Marketer

Потпис

Следи

Трофеи

 1. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Your content has been positively reacted to 250 times.
 2. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 3. 50

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.
 4. 100

  ИБиз Автор

  Имаш пишано пост кој е објавен на ИБиз порталот.
 5. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 6. 15

  Сериозно омилена личност

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 7. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 8. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 9. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 10. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 11. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно