• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Неодамнешна содржина од Stavb

 1. S

  Купување на фејзбук страници.

  Здраво дечки, се продава фејсбук страна со 11700 лајкови, 99% се македонски. Страницата е стара 1 година и е користена за веб сајт од информативно - забавен карактер. Исто така можно е покрај страната да се купи и веб сајтот кој е поврзан со nativemedia и има околу 50 евра на него. Може да се...
 2. S

  Монетизација на македонски веб портал

  Па и не е баш проблем ги знам решенијата но немам искуство со нив, па да не губам за сите по 2 месеци да ги испробувам сакам да ми каже некој што имал искуство
 3. S

  Откупувам фејсбук страници со единствено со македонски лајкови

  Понудете фејсбук страници единствено со македонски лајкови
 4. S

  Купување на фејзбук страници.

  Купувам фејсбук страници исклучиво со македонски лајкови, понудете ако имате, можно е и инстаграм профил со над 10000 следачи
 5. S

  Монетизација на македонски веб портал

  Здраво дечки, нов сум на ибиз.мк и имам прашање до поискусните. Имам нов веб портал заедно со веб страница на фејсбук и инстаграм профил, веб порталот е стар 20 дена а веќе има по 1000+ посетители дневно. Ме интересира начин на монетизација, имено сакам да го монетизирам според импресии на...
На врв Дно