sash

Локација
Ресен
Gender
Male

Контакт

Skype
sashe_x
Twitter
sashho

Потпис

Skype: sashe_x​

Следи

Трофеи

 1. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 2. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 3. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 4. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 5. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно