Неодамнешна содржина од sanja

 1. S

  Купување ahrefs акаунт

  На фивер можеш да најдеш за $5. Неколку пати купував Moz Pro i SEMrush Guru, си фукционираа беспрекорно. Добиваш personal account (можеш да смениш пасворд), дечките креираат Trial акаунти. Немав никаков проблем иако повеќе пати ги користев услугите од иста ИП адреса. Негативна страна е тоа што...
 2. S

  Конкуренцијата не спие - negative seo

  Започнав блог (health niche) пред некој месец, но изгледа дека на конкуренцијата сум и трн во очи. Случајно забележав дека некои сајтови кои воопшто не се поврзани со моето ниче линкуваат до мојот сајт. Еден од нив е порно сајт, поголем дел од останатите ми даваат 404 error кога се обидувам...
 3. S

  Заработка :@

  Се прават пари на интернет, има различни начини на кој може да се заработи. Секој треба да го изнајде начинот на заработка кој најмногу му одговара. Еве го мојот Payza статус Забелешка- имињата на испраќачите ги избришав затоа што најголем дел од трансакциите ми доаѓаат од HYIP индустријата...
 4. S

  Заработка со Sharecash и Торенти

  Постојано повлекувам пари од AlertPay без никаков проблем, едино во случај да вадиш ситна сума може да ти биде проблем тоа што Alertpay ќе ти земе провизија од 15$ при трансакција. За Македонија нема PayPal така да на твое место, особено ако се работи за поголема сума на пари, не би ризикувала.
 5. S

  Заработка со Sharecash и Торенти

  Треба да вложите доста труд за да заработите со ShareCash, не е доволно да ги uplodirate фајловите. -Доколку се одлучите за методата со торенти, торентите ќе ги снема за неколку минути откако ќе ги поставите и ќе добиете бан -Доколку се одлучите за форуми, треба да имате одредена листа на...
На врв Дно