Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Rocky

 1. 5
  Доделено: 31 Јули 2015

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 2. 15
  Доделено: 25 Јули 2013

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 3. 25
  Доделено: 11 Јуни 2013

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.

 4. 2
  Доделено: 27 Јуни 2012

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 5. 1
  Доделено: 24 Јуни 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.