Трофеи освоени од RicoSoto

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 3. 100

  ИБиз Автор

  Имаш пишано пост кој е објавен на ИБиз порталот.
 4. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 5. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно