Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Professor

 1. 15
  Доделено: 12 Февруари 2015

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 2. 10
  Доделено: 4 Февруари 2015

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.

 3. 5
  Доделено: 17 Октомври 2014

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 4. 10
  Доделено: 10 Септември 2014

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 5. 50
  Доделено: 8 Септември 2014

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.

 6. 2
  Доделено: 22 Февруари 2014

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 7. 1
  Доделено: 21 Февруари 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.