POWER

Роденден
14 јануари 1997 (Возраст: 24)
Веб-страница
http://filiptodorov.info
Локација
localhost
Gender
Male
Occupation
Web developer

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 3. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 4. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно