Неодамнешна содржина од nikolovski_bt

  1. N

    Страни за заработка преку CPA

    Напишав се точно како што бараше. но ја згрешив првин ID сликата... но потоа му пишав во контакт и ми рекоја да аплаудирам нова слика и пак да ми го прегледат профилот и ми стигна порака демек не можат да ме прифатат оти не му треба таква дистрибуција за одобрување на апликаци.
  2. N

    Страни за заработка преку CPA

    Страни кои можите да ги користите за заработка преку CPA се peerfly.com и MaxBounty.com ако некој знае некоја друга слободно нека пиши. мене на 2те страни не ме прифатија кажете некоја помош:chainsaw: . фала однапред
На врв Дно