Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Naneski

 1. 10
  Доделено: 3 Јули 2015

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 2. 15
  Доделено: 18 Април 2015

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 3. 2
  Доделено: 7 Мај 2014

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 4. 1
  Доделено: 23 Април 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.