Неодамнешна содржина од Naneski

 1. Naneski

  Shopify all in one domination course 2017 - 697$

  Da, ke mozhesh da koristish 2checkout kako i Stripe :)
 2. Naneski

  Дали некој го користи pinterest?

  http://www.bloggingwizard.com/pinterest-traffic/ https://blog.kissmetrics.com/how-i-got-million-pinterest-views/
 3. Naneski

  Shopify all in one domination course 2017 - 697$

  @aleksandar4o, прифаќање payments на shopify тука за кај нас се Stripe и 2checkout.
 4. Naneski

  Прашања околу CPA

  Се ти се исплаќа доколку имаш таргетирана публика каде што го промовираш/нудиш тоа.
 5. Naneski

  Remove email confirmation plugin

  Претпоставувам дека користиш free акаунт до 2000 претплатници и 12000 маилс месечно, така да.. под default, тоа од mailchimp како опција не е дозволено. (заради СПАМ) Но, постои опција доколку користиш WordPress - плугинот MailChimp WordPress Plugin, со промена на кодот.. или бришење на...
 6. Naneski

  Remove email confirmation plugin

  Што платформа користиш за колектирање на е-маилс? Aweber, OptinMonster, MailChimp..?
 7. Naneski

  Youtube video

  По претпоставка.. со оглед на бројот на посетители што веќе видеата ги имаат би било логично и да се рангирани, се што треба е да се оживат со boost (likes, comments, shares). Затоа и потенцирав зависи за какви видеа станува збор.
 8. Naneski

  Youtube video

  Се разбира дека можеш, но зависи за какви видеа станува збор.. Доколку се во некоја определена област / niche , можеш да ги искористиш како affiliate за да поставиш линк во description и да заработиш commission fees или пак да носиш трафик на некој веб сајт.
 9. Naneski

  Html template?

  Повели линк за download: https://www.dropbox.com/s/mageujpyitop22n/IntroSplit.rar?dl=0
 10. Naneski

  Заработка од e-mail листи

  Е-маил маркетингот ти е одлична работа, бидејќи со еден button контактираш илјадници луѓе.. Но, тука имаш проблем.. Бидејќи продавање на е-маил листи и контактирање на истите претставува СПАМ! Треба да знаеш од која област се тие луѓе и какви се нивните интереси, за да им понудиш/продадеш...
 11. Naneski

  Kupuvam Facebook strani

  Proveri poraki.
 12. Naneski

  Среќен роденден Аце!

  Среќен роденден и се најдобро! :)
 13. Naneski

  WordPress или Joomla ?

  И јас би рекол WordPress, едноставен и лесен за употреба. А за стабилност/лоадирање/сигурност - безбедност, се зависи од хостингот, како ти е оптимизирана страната ии за крај не постои 100% безбедност и заштита за страната. (Има секојдневни exploit-и баш за се!)
 14. Naneski

  Бесплатен AdWords ваучер!

  Убаво си разбрал @Artweb :) Ваучер со вредност од 100 долари, ти го плаќаш 25 долари. Со што заштедуваш $75.
На врв Дно