• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Nakolce

Компјутери,Електроника....
Роденден
април 27
Локација
Кај ке ме најдеш
Occupation
Електротехничар

Потпис

Животот е факултет на кој студираме, а смртта приемен испит на кој сите паѓаат.

Следи

Трофеи

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 3. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 4. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно