Неодамнешна содржина од Mlagjo

 1. Mlagjo

  1freeHosting

  24h my ass.. После 3 дена се среди...
 2. Mlagjo

  1freeHosting

  Пред некој ден се регистрирав на 1freeHosting. Цело време ми ја дава оваа порака на лог ин: Your domain is not pointing to our nameservers at the moment, so services such as FTP, File Manager, Website Builder, E-mail (and others) will not work correctly. You can find our nameservers at the...
 3. Mlagjo

  Интернет порачувања, царини, ддв, пошти (ebay.com, dx.com...)

  Тоа не е царина, поштата си наплаќа поштарина. Нормално приватните да зимаат повеќе поштарина ама кај нас дерат.
 4. Mlagjo

  Интернет порачувања, царини, ддв, пошти (ebay.com, dx.com...)

  Ја правам порачки од Амазон нон стоп, немам никакви проблеми до сега. Царина иде над 45 евра ама највеќе зависи што се порачува. Сум имал пратки од 200 долара а царина само 200 денари
 5. Mlagjo

  Цени за дизајни

  Здраво. Ме интересира како се движат цените за дизајнирање на логоа, банери, флаери и слични работи како од поголемите компании за дизајн така и од freelance работниците во Македонија?
На врв Дно