Неодамнешна содржина од MindHunter

 1. MindHunter

  Freelancer.com - 2016

  Ајде да видиме кој работи на Freelancer.com Немав влезено од многу од дамна а и Усерот повеќе не ми работи или сум заборавил пасс. При регистрирање ми бара број на Купон, ако има некој корист од тоа како реферал нека ми прати да се регистрирам преку него. И сега гледам во новава 2016 некој...
 2. MindHunter

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Мислам падот дека ти е до пакетите... јас имав лошо искуство со нив кога ги поставив на сите гигови, па кога ги тргнав пак почна по старо да си оди... а можеби игра улога и во која категорија си некаде можеби е подобро. Во последно време сите нови купувачи Фивер го сметат дека услугата е 5$ и...
 3. MindHunter

  Заработувајте со SFI компанија

  Сум пробал многу начини на интернет заработка некој успшни некој не, моментално сум на ЦПА/ППД и чат-пат Фивер. SFI никако не ме заитнересирал, а сакам да пробам и да видам што се дешава, онака ми делува како многу губење време а малку успех/напредок, можеби грешам незнам имам еден куп нејасни...
 4. MindHunter

  Здраво другари!

 5. MindHunter

  Кој работи на fiverr?

  Зошто би биле ефективни фејк лајковите, мој пример што сум го искусил, со 2 страни: 1.) Исто имав ФБ АДД на две страни, на првата страната кај што немав фанови многу и тешко ги добивав лајк од АДД и во многу мал број и ако ова ми беше појака веб страна и фб и побогата. 2.) На втората страна кај...
 6. MindHunter

  People Per Hour

  Дали е уште активна странава? сакам да ги поставам истите понуди од фивер..
 7. MindHunter

  Моментално најдобар и најсигурен начин на заработка за македонија - проверено

  Овие ТСУ колку што знам се банирани од Фејсбук, таговите не ги ваѓа на Гугл, и банират Јутуб канали со видеа со нивни линк во опис, а и сигурно и на други места пошто само се спамира со нив. А дека ќе направиш заработка тешко да поверуваш :) само џабе губење време со ова. Сепак за деца од 12-16...
 8. MindHunter

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  И јас сакав да ги барам Фиверр, али си викам да не е клиентот во право пошто бараше Модификација... а јас не му ја направив и му побарав плус $ поради што бараше повеќе работи...Од денес кај мене отворам Фивер и гледам многу лоши промени направиле во Buyer Requests Имаше да им испраќаш Custom...
 9. MindHunter

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Имам мака со негативен 1 , Гигот кај што е поставен негативниот го имам избришано... па сега ме интересира 2 работи. 1.) Дали ако го замолам клиентот и некако прифати да го тргни, ќе може да го тргни оти помина 1-2 година а и гигот е веќе избришан од мене. 2.) Да ги барам Фивер, негативниот...
 10. MindHunter

  Www.voubs.com

  Веб странава ми излезе на фејсбук како спонзорирана.... пред 1 месец ја гледав еве сега пак ја разгледав подетално.. На неа гледам конкурс за фотографии и дизајнери на лого со висока награда а учесници многу малку што значи шансите се многу големи да добиеш награда... прашањето ми е дали...
 11. MindHunter

  Прашања околу CPA

  Како ви оди со CPA? Последниве 3-4 месеци имав лош период...
 12. MindHunter

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Истото и јас го приметив од Десктоп, а од мобилен веќе од пред 2-3 месеци така ми се праеше ја користам последанта верзија за андроид. Ме интересира Фиверр ми има до сега банирано избришано 2 гигови, демек не смеале такви услуги. Дали на повеќе банирани нарачки нешто се случува со профилот, и тн?
 13. MindHunter

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Неможев да најдам дали некаде пиши во која категорија на кој гигови можиш да ставаш поголема понуда од 5$... Јас сретав во 3Д Анимација
 14. MindHunter

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  На одредени категории го има, само мислам дека бета е уште... од старт можиш да поставуваш: 5, 25, 50, или 100$
 15. MindHunter

  Wysiwyg web builder за креирањен на cpa/ppd

  Скриптите се направени со овај програм...
На врв Дно