Трофеи освоени од Master

 1. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 2. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 3. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно