Неодамнешна содржина од Marko

 1. Marko

  Пробал некој PPV со CPA?

  Пробал некој да комбинира PPV мислам оној од leadimpact, trafficvance итн професионалните а не adf.ly и тие срања. Иако пробал некој од купените impressions колку стигаат на главниот landing page и колку од нив стигаат во offer clicks?
 2. Marko

  Во што би можеле да се вложат 200$

  Ја би во CPA најдобро. Со тие пари ќе направам 3 клипа спремни со се вебстрани и преведени на Француски.
 3. Marko

  I love France :)

  Стигам до Featured на Homepage на Youtube. И тоа не е еден ден туку еден саат. После тоа ми го бришат клипот и цела процедура од поново.
 4. Marko

  I love France :)

  FR is da shit Еве и од мене најдобирот ден ;)
 5. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  Ај нека е на здравје првиот лид. Today$25.23Се чекаааааааат да стигнат коментарите и likes.
 6. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  Па тоа и правам сега тестирам мрежи со различна позиција на content locker. И на најдобрата пуштам фулл трафик.
 7. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  На CPAlead, зафрканција е да ставам франција и инстал од 0.30. Немам никаков профит.
 8. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  A каков друг оффер да ставам за Франција кој не е пин?
 9. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  26 Unique clicks денес.Вчера денот завршен со 32 Unique Clicks 0 Leads Мењам структурата на content lockot.
 10. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  Моја грешка били 7 unque clicks не 17 :)
 11. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  Има многу повеќе платени офферс И сегде е лесно да влезеш ако имаш добра апликација.
 12. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  Упдејт до сега 14 Unique Clicks за 2 саати.
 13. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  На мобилен во школо си ги пребарувам, од еден збор барам предлози па нови па нови, ги проверувам на резултати и анализирам конкуренција. Пуштам тест за посетители ако удри над 20 unique clicks без ништо пробување значи е барано.
 14. Marko

  Дневник Прв Француски Дневник

  Епа утре го пуштам мојот нов Француски нич на CPAlead. Не баш да ми даваше добри резултати на AWM CR = 0.60% :mad: Па го мењам на CPAlead бидејќи гледам да стигнам барем до 0.50$ EPC што е мислам дури и под Average за CPA но ми одговара. Моментален статус за ничот: Сум трет на прва страна за...
 15. Marko

  Просечна заработка според пребарувања?

  Еве ти формула за CPA: (3600 - (5%-30% зависи од ранк)) /2 /100 *10 = (3600 - (5%-30% зависи од ранк)) /2 /100 *10 = (3600 - 540) / 2 / 100 *10 = 3060 /2 / 100*10 = 153 Leads на месец ~ 150$ PIN submits за FR: 3060/2 /100*3 = 45 Pins на месец ~ 900$
На врв Дно