Неодамнешна содржина од Marina

 1. Marina

  Дали знаете кои фб страници рекламираат портали?

  Аце да знаеш кои се тие страници?
 2. Marina

  Дали знаете кои фб страници рекламираат портали?

  Дали знаете кои фб страници рекламираат портали?
 3. Marina

  Дали мислите дека е добро рекламирање на сајтови преку фб страници?

  Колман доколку е активна страницата објавите излегуваат над 20 % а и често до 35 %. Кои се вашите портали, за да можете да ја добиете понудата и цената (сега другар ми вклучил уште 1 страница гратис) Значи 3 страници имаат некаде над 45000 обожователи
 4. Marina

  Дали мислите дека е добро рекламирање на сајтови преку фб страници?

  Доколку сте заинтересирани за таков добар маркетинг на портали преку фб страница, јас знам 1 другар кој работи со тоа. Работи во 2 страници кои заедно имаат 40000 обожователи и му објавува на порталите за многу ниска цена
На врв Дно