Неодамнешна содржина од lovekidao

 1. L

  Click bank прашање

  Само преку чек можи во Македонија. Распрашај се во банкиве но јас ти препорачувам да не ги вадиш парите од чекот директно во кеш туку на сметка нека ти легнат и така земаат помала провизија. Мислам дека за околу 1-2 месеци ќе ти легнат парите на сметка. На форумот кајгана имаше за чекови...
 2. L

  Clickbank заработка преку PPC (сосе доказ)

  И јас имам така промовирано (CPA понуди), промовирав на чатови ова она и ми велеа дека внесле e-mail ама конверзии не идеа само кликови имаше. Не препорачувам такво промовирање “ако ти направиш ова јас ќе направам она“. Ако сакаш навистина да заработиш на интернет со маркетинг научи прво како се...
 3. L

  Clickbank заработка преку PPC (сосе доказ)

  Можеби клиентите лажат. Од каде знаеш дека навистина имаат купено додека не видиш слика не верувај им. Можеби одат преку твојот реферал но не го купуваат преку него. Не знам дали е можно на пример да појдат во друг дел од страната на пример на FAQ и потоа кога ќе кликнете да го купат производот...
 4. L

  Clickbank заработка преку PPC (сосе доказ)

  Можеби не е до тебе контактирај ги од кликбанк и кажи му за проблемот. Пробај да не користиш bitly бидејќи можно е да ти го сменува линкот. Ама најверојатно со оферот нешто не е во ред затоа пиши им.
 5. L

  Прашања околу CPA

  Дали ако користам други методи на промовирање од тие што сум ги напишала во апликацијата ќе ме банираат? И што да користам за да ги скратувам линковите од понудата за да не ме банираат?
 6. L

  Прашања околу CPA

  Има ли други цпа компании што прифаќаат без интервју, Освен Peerfly и adworkmedia? Малолетна сум и сакам да се пријавам со име на мој родител па затоа прашувам.
 7. L

  Прашања околу CPA

  Ама тие немаат Viber на телефоните :(
 8. L

  Прашања околу CPA

  Дали ќе ме чини нешто ако се јавам во Peerfly?
 9. L

  Дали ќе ме примат во CPA ако не ставам линк до моја страна?

  Дали ќе ме примат во CPA ако не ставам линк до моја страна?
 10. L

  Прашања околу CPA

  Некои велат дека поубаво е да не ја напишеш својата веб страна додека аплицираш. Дали и ти мислиш дека ова е точно?
 11. L

  Прашања околу CPA

  И ќе ме прифата само со толку btw фала многу ми значи :)
 12. L

  Вовед во CPA Маркетинг

  Дали можеш да ми помогнеш да ја потполнам мојата апликација? Навистина ми треба :(
 13. L

  Страни за заработка преку CPA

  Дали може некој да ми помогне да напишам Promotional Methods. Ве молам :oops::(
 14. L

  Прашања околу CPA

  Дали може некој да ми помогне како да напишам како ќе промовирам за да бидам прифатена навистина ми треба. :oops::(
На врв Дно