Неодамнешна содржина од krashot14

 1. K

  Здраво на сите

  :welcome:
 2. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Не е тајна, со темплејти работам *афтер ефектс*
 3. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Супер е сега засега, имав период од 5-6 дена нез ништо ама после то имаше 4-5 во рок од 2-3 дена
 4. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  It's a Bird...It's a Plane... It's a Fiverr Level Two Seller! Конечно! :))
 5. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Мислам дека едно нешто што треба сите да го практикувате е да гледате од топ рејтед селери што и како пишат во дескрипшн па така искомбинирајте нешто ставете во вашиот гиг..Јас така направив досега 35 ордерс имам за 1 месец и 10тина дена
 6. K

  Cloud Dominator

  Дали уште работи алатката и од кај можам да најдам многу прокси адреси?
 7. K

  Здраво момци!

  :welcome:
 8. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Парите ќе ти стигнат за 2-3 недели пиши му тогаш ако можиш да го наговориш на то..иначе Суспенд ти е да го суспендирас гигот на негое време па после пак ќе можиш да си го активираш
 9. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Ништо неможиш да напрајш, да го избришиш гиго нема да ти помогни, само ако мислиш дека неправедно си ги добил тие 2 негативни пиши му емаил во супорт..
 10. K

  Заработка со Microworkers

  Се вадат само ако имаш мн голем број на форуми за да рекламираш и исто така веб страни, а во последно многу се прат со Андроид апликации 0,40$, заработував околу 25-30$ месечно се дур не почнав да се занимавам со фивер и се откажав од ова. Total Earned $83.44
 11. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Од ко го напишав првиот пост тука за фивер, до сега $64 EARNED!
 12. K

  Поздрав и од мене

  :welcome:
 13. K

  Windows 7 Slow boot

  Ми треба 64 заради 8 гб рам..
 14. K

  Windows 7 Slow boot

  Од ко кладов windows 7 64 бит нешто побавно се крева windows во споредба со 32 битниот, мислења?
 15. K

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Конечно 2 порачки! :)
На врв Дно