Трофеи освоени од Korunovski

 1. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 2. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 3. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 4. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 5. 25

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно