• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Трофеи освоени од kon

 1. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Your content has been positively reacted to 250 times.
 2. 20

  Зависник

  1.000 пораки? Импресивно!
 3. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 4. 25

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.
 5. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 6. 15

  Сериозно омилена личност

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 7. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 8. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 9. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 10. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 11. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно