Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од kalco

 1. 15
  Доделено: 29 Август 2014

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 2. 10
  Доделено: 5 Мај 2014

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 3. 5
  Доделено: 4 Мај 2014

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 4. 2
  Доделено: 19 Декември 2013

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 5. 1
  Доделено: 28 Август 2013

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.