Неодамнешна содржина од kalco

 1. kalco

  Прашања повзани со vendor на clickbank и amazon

  Поздрав до сите, Внимателно ги исчитав сите теми поврзани со моите прашања, но на некои од прашањата не најдов одговор, плус темите се прилично стари, па во меѓувреме може има некакви промени. Имам (не е мој на другарка е) продукт (поврзан со губење на килограми и исхрана). Книгата е стокмена и...
 2. kalco

  Прашања за искусни и-бизнисмени стартување на нов сајт

  Кул! Значи таква страна може комотно да заработува од адсенс. Е сеа после колку време е идеално да аплицирам за адсенс?
 3. kalco

  Прашања за искусни и-бизнисмени стартување на нов сајт

  Здраво Дечки ме немаше некое време и еве ме со едно прашање. Решив одоговорот на моите прашања да го барам токму тука бидејќи веруваме во вашето познавање и искуство. Јас работам како веб девелопер и не сум многу упатен во интернет маркетинг водите, но имам една идеа...т.е две идеи како сакате...
 4. kalco

  Поздрав! :)

  :welcome:
 5. kalco

  Сео на форум + adsense

  Јасно! А адсенс е легално?
 6. kalco

  Сео на форум + adsense

  Здраво дечки ми треба мислење за градење сео на форум платформа. Имам некој идеа и оддобрен буџет за реализиција, па ме интерсирира како иде сео-то кај форумите? дали лесно се прави и дали е битно? Исто така планирам да има и adsense. ДАли е легален adsense на форум на англиски нормално. Ви...
 7. kalco

  Одлична Хистинг понуда [beget]

  Невидов правило дека несмее. Нека ги тргнат нема проблем. Не ми беше целата за спечалам, туку да споделам
 8. kalco

  Одлична Хистинг понуда [beget]

  Здраво дечки сакам да ви споделам одлична хостинг понуда во моментов која нетреба да ја пропуштите. Се работи за руската хостинг компанија beget. Поради огромниот пад на Рубљата цените на хостинг пакетите е еднаква на денари. Со секој купен хостинг дали е VPS или обичен, вие добивате еден...
 9. kalco

  Hotfile

  Nemoze na makedonska karticka direkno. Nema opcoja da se dodade,moze preku wu i payoneer no ne i direkno
 10. kalco

  Hotfile

  Preku webmoney nemozes da povleces pari na nasa smetka.
 11. kalco

  WordPress или Joomla ?

  Drupal пa Wordpress пa Joomla зa билoштo
 12. kalco

  Како до успешена web страна ?

  Социјални мрежи сеуште се јак извор на трефик
 13. kalco

  Hi To All :))

  Привет!
 14. kalco

  Adsanse прaшaње зa нoвa реклaмa

  Ти блaгoдaрaм
 15. kalco

  Adsanse прaшaње зa нoвa реклaмa

  Здрaвo дa кaжеме декa не сум нештo мнoгу зaпoзнaен сo aдсенд, би сaкaл мaлa пoмoш. Сaкaм дa креирaм реклaмa кoјa ќе биде сличнa сo кoнтентит т.е тaргетирaнa, нo не ми успевa. Ми дaвa реклaми рaндoм спoред пребaрувaњa. Акo мoже некoј дa ми пoмoже oкoлу oвa питaње. Блaгoдaрaм
На врв Дно