Неодамнешна содржина од IvanGeorgiev

 1. IvanGeorgiev

  Здраво здраво!

  :welcome:
 2. IvanGeorgiev

  Здраво на сите!

  :welcome:
 3. IvanGeorgiev

  Здраво на сите.

  Добредојде Томислав! :D
 4. IvanGeorgiev

  WordPress Тема

  Диме, еве оваа не е лоша. Погледни ја. :D http://demo.wpzoom.com/?theme=erudito
 5. IvanGeorgiev

  На колку години го добивте првиот ваш компјутер?

  На 11 години. Се сеќавам цело време играв Фифа 2006 и Сан Андреас. :D
 6. IvanGeorgiev

  Дали сте зависник од кафе?

  Многу ретко пијам кафе, еднаш - двапати у месецот. Преферирам чај повеќе. :)
 7. IvanGeorgiev

  Здраво на сите!

  Здраво на сите, јас сум Иван од Струмица. Имам 18.5 години. Се надевам дека ќе се дружиме, ќе споделуваме искуства, и ќе научиме некои работи поврзани со Интернет Бизнисот. Поздрав! :)
 8. IvanGeorgiev

  Make money online

  Здраво, јас сум нов на форумов, па сакам да ја искористам приликата да споделам некои книги со Вас за заработување пари преку Интернет. Некои книги ги добив од еден твитерџија, па еве.. се надевам ќе ви бидат од помош. Поздрав :) Иначе, не сум сигурен дали веќе ги има овие книги на форумов, па...
 9. IvanGeorgiev

  Што мислите околу Like pop-up прозорчето?

  Да да, се согласувам со Кон. Доста е по едно копче за социјалните мрежи, па кој сака нека кликне.
На врв Дно