Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Ilishev

 1. 15
  Доделено: 11 Јули 2014

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 2. 50
  Доделено: 23 Јуни 2014

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.

 3. 15
  Доделено: 28 Февруари 2014

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.

 4. 10
  Доделено: 14 Декември 2013

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!

 5. 10
  Доделено: 10 Септември 2013

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.

 6. 5
  Доделено: 28 Август 2013

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 7. 10
  Доделено: 21 Август 2013

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 8. 25
  Доделено: 11 Јули 2013

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.

 9. 2
  Доделено: 11 Јули 2013

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 10. 1
  Доделено: 11 Јули 2013

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.