Неодамнешна содржина од Ilishev

 1. Ilishev

  Нов во ибизнисот

  Би ти препорачал најпрвин да поднаучиш за начинот на кој што сакаш да заработуваш. Од кога ќе одлучиш, пронајди што и како можеш тоа да го направиш. Може ќе потрае време ама ако не се откажуваш секако ќе успееш. Немора да значи дека мора да се инвестира, има многу ресурси кој не се наплаќаат...
 2. Ilishev

  Здраво

  Добредојде! :) Ме интересира каква оптимизација е потребна за Mk и Бг :)
 3. Ilishev

  Здраво И Од Мене

  Добредојде! :)
 4. Ilishev

  Yoast Seo For Wordpress Ebook

  Го обожавам Yoast плугинот! Досега имам оптимизирано колу 50 страни на клиенти со овој плагин... Толку едноставен за користење, а толку ти ја олеснува оптимизацијата. Досега не сум имал никакво лошо искуство со плагинот и презадоволен сум од него. Благодарам @Аце за книгата, ќе ми биде од корист!
 5. Ilishev

  $5 Ваучер За Seo/smm Услуги Од Quidtask

  Да ги купам сите клеркови или гигови ќе ранкирам ли на #1 позиција? :rolleyes:
 6. Ilishev

  Wordpress Плугини

  Сигурно има опција Allow Ip или преку .htaccess види опција да дозволиш пристап до одредени IP адреси
 7. Ilishev

  Каков Хостинг

  Јас досега за сите страни сум користел Shared Hosting и тоа сум имал страни со месечно преку 400-500 000 page views и сум немал никаков проблем со shared hosting. Незнам зошто толку лоши зборови имате за shared hostings ко да хостирате веб-страни што ќе имаат преку 10 милиона page views. И немој...
 8. Ilishev

  Како до првиот проект на freelancer

  Како до првиот проект на Freelancer/Upwork Јас веќе запливав цела 1 година во овие води и работам како фриленсер на Upwork - смер SEO/ORM/Keyword Research/Competition Analyst. Во неколку црти ќе ви кажам што е најбитно при аплицирање за работа и какви информации или портфолио би ви биле...
 9. Ilishev

  Како до првиот проект на freelancer

  Има некој тука што работи на Freelance или Upwork или би сакал да проба да работи?
 10. Ilishev

  Со Twiends до многу Twitter followers

  Се што е убаво кратко трае :) Така да мислам дека не работат веќе :)
 11. Ilishev

  AdWork Media

  За тие што работат со Video's или Social не користат веб-страни или блогови. За да ве прифатат треба да го исконтактирате Support тимот и да им објасните на кој начин би заработувале.
 12. Ilishev

  Совет за хостинг и домен

  Зависи каков хостинг ти треба. За интернационална страна ги користам Namecheap. Го користам затоа што ги задоволува моите потреби и е стабилен.
 13. Ilishev

  Купување на фејзбук страници.

  И зошто го продаваш ако тој уште ти прави пари?
 14. Ilishev

  Купување ahrefs акаунт

  Јас користам од GroupBySeo и се си е топ :)
 15. Ilishev

  Купување ahrefs акаунт

  Има GroupBuy групи, провери на фејсбук. За 50$ добиваш Majestic, MOZ, Ahrefs, Semrush...
На врв Дно