Ilishev

Gender
Male
Occupation
SEO Consultant

Контакт

Skype
Demonce14

Потпис

--- Co-founder of @GledajITi.com 2011-2013 @GamingMk.org/com 2008-2010 ---

Следи

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 50

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.
 3. 15

  Сериозно омилена личност

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 4. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 5. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 6. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 8. 25

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.
 9. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно