Неодамнешна содржина од HustlerTV

  1. H

    Youtube помош

    Поздрав екипа, имам потреба од помош од некој поискусен. Се надевам дека некој ќе ми излезе во пресрет за помош. (Другарми ми го препорача овај форум, и ми кажа дека навистина има одлични експерти) Имам YT канал, каде видеата се со fail compilation, па поради Х причини мојот акаунт не можам...
На врв Дно