Неодамнешна содржина од ^^GoRiLLaZ^^

 1. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  Може, земаат само голема провизија.
 2. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  Има, како нема... идемо јако.
 3. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  Значи не си се потрудил доволно... :) Тоа е, бедно звучи... но тоа е. Повеќе работа тогаш.
 4. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  А што очекуваше ти? :confused: ... тоа сака работа бре друже :) Пред тебе има милиони што ги качиле тие 2 албуми... размисли што треба да направиш.
 5. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

 6. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  Вчера, сабота... слободен, и ете го ефектот:
 7. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  Функционира и тоа како... преголеми суми вадаат најголемите пиратери. Но тоа е, ја имаат популарноста низ варез форуми, а знаат и како да привлечат внимание.
 8. ^^GoRiLLaZ^^

  Hotfile

  Браво браво. Јас му се вратив на ul.to уште пред 1 месец, ама слабо аплоадирав. Читав на WJ и се чудев како толку вадат, па си реков, мора да пробам и јас... се мотивирав. Пробував со порно најмногу, но некако слабо оди. Па одлучив да качам некој софтвер... и ете го одма ефектот: Може да...
 9. ^^GoRiLLaZ^^

  Здраво на сите!!! :)

  :welcome:
 10. ^^GoRiLLaZ^^

  Здраво момци!

  :welcome:
 11. ^^GoRiLLaZ^^

  Поздрав Дечки

  :welcome:
 12. ^^GoRiLLaZ^^

  Поздрав и од мене

  :welcome:
 13. ^^GoRiLLaZ^^

  Започнувам со Google Adsense... имам прашања? :)

  Тое, а за флеш игри не е исто? Зар нема авторски права и за нив?
 14. ^^GoRiLLaZ^^

  Hello!

  :welcome:
 15. ^^GoRiLLaZ^^

  Започнувам со Google Adsense... имам прашања? :)

  Аман бе, па све веќе имаш на нет... се тоа се врти, шо copyright ебаго. Ај да сфатам видеа што се аплоадирани низ vimeo ; dailymotion... ама за сликите -.-
На врв Дно