Неодамнешна содржина од Goranski

 1. Goranski

  Alixpress Shopping - одданочување производ

  никако неможеш да избегнеш царина особено не со ДХЛ, Федекс, етц.
 2. Goranski

  Clickbank заработка преку PPC (сосе доказ)

  Си пробал ли од мејл да ги линкаш на веб а од тамо редирект на кликбанк? или на твојот веб да пробаш со iframe да го поставиш офферот?
 3. Goranski

  Fiverr соработка

  $20 се многу ниска цена за квалитетен гест пост, јас плаќам по $120 - $200 за еден гест пост, нормално во високо авторитетни магазини во мојата индустрија, но $20 се премногу малце, мислам да зголемиш малце цена, барем $40 за целиот процес.
 4. Goranski

  Clickbank заработка преку PPC (сосе доказ)

  Секогаш е правo време да се почне и никогаш не е касно, интернетот е чуден маркет каде што има место за сите кои работат. ClickBank ти е маркет за дигитални производи, PeerFly е performance based мрежа така да не ги мешај работите, Ebay е за физички продукти. глупо е да ги поставиш и двете на...
 5. Goranski

  Adsense и/во Македонија

  Доколку промовираш афилиејт мој совет ти е да не ставаш адсенсе затоа што потенцијален купувач може да ти замине за клик од Адсенсе.
 6. Goranski

  Adsense и/во Македонија

  100% информација немам од никаде, али јас никад не сум копирал текстови па така на секој го советувам да користи уникатен контент. Ако контентот ти е дуплициран мислам дека страната ти ја рангираат како low quality и така ке добиваш многу ниски CPC-a по $0.15 пробај тестирај со дупликатен...
 7. Goranski

  Seo 2015

  ова е повеќе техничко СЕО, во книгиве имаш комплетен тренинг без да мораш да гуглаш, битно е да се разбере суштината на оптимизирањето. Конкретни алатки за тоа не постојат, алатки за аудит за техничко сео да.
 8. Goranski

  Seo 2015

  SEO Fitness Workbook, 2016 Edition: The Seven Steps to Search Engine Optimization Success on Google купија на амазон ја имаш дигитал
 9. Goranski

  Adsense и/во Македонија

  1. Одма можеш да аплицираш, нема потреба од чекање 2. Потребни се минимум 3 артикли по 500 збора плус легални страни, About, Privacy Policy i Contact so forma 3. При аплицирање артиклите треба да се 100% уникатни, CopyScape.com ке ти помогне 4. Секој посетител кој ти доаѓа од search engine, за...
 10. Goranski

  Помош за јутуб видео со над 200.000 гледаност.

  тоа објаснува зошто имаш мала заработка.
 11. Goranski

  Помош за јутуб видео со над 200.000 гледаност.

  а што видео е? кој ниш?
 12. Goranski

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  Payoneer! секогаш..
 13. Goranski

  Fiverr заработка - генерална дискусија

  прашај некој сметководител, ја да сам тој со минималната плата, не би пријавувал данок....
 14. Goranski

  Купување домени на промоција

  http://www.1and1.com - бесплатни се во моментов иначе се $1 за првата година
 15. Goranski

  Adsense

  може преку wire
На врв Дно