Goranski

Трофеи

 1. 30

  Идол

  Content you have posted has attracted 500 positive reactions.
 2. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 3. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Your content has been positively reacted to 250 times.
 4. 15

  Сериозно омилена личност

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 7. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 8. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 9. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно