Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Goce

 1. 15
  Доделено: 15 Август 2019

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 2. 1
  Доделено: 27 Март 2016

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.