Неодамнешна содржина од Goce M.

  1. Goce M.

    Купување на фејзбук страници.

    Здраво на сите,јас сум нов член на форумов. Имам неколку страници на тема фудбал со странски фанови а сите страници заедно имаат 900 000 фанови. Не ми се за продавање,меѓутоа барам некого со кого заеднички би ги работеле и би ја искористиле можноста за заработка.
На врв Дно