• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Geekoid

Роденден
април 9

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 3. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 4. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно