Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од freetime

 1. 15
  Доделено: 23 Март 2014

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 2. 5
  Доделено: 3 Октомври 2013

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 3. 10
  Доделено: 23 Септември 2013

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.

 4. 10
  Доделено: 15 Септември 2013

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 5. 25
  Доделено: 30 Март 2013

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.

 6. 2
  Доделено: 15 Март 2013

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 7. 1
  Доделено: 12 Март 2013

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.