• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Трофеи освоени од filipxo

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 3. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 4. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно