Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Dimitar

 1. 15
  Доделено: 15 Ноември 2014

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 2. 25
  Доделено: 4 Декември 2012

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.

 3. 2
  Доделено: 18 Јули 2012

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 4. 1
  Доделено: 18 Јули 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.