Dimemk

Веб-страница
http://infospot.com.mk
Локација
Под исарот
Gender
Male
Occupation
Бизнис-Информатичар

Контакт

Skype
milevdimitar

Потпис

Најуспеш човек е оној кој ја има вистинската информација - INFOSPOT[com][mk]

Следи

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 2. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 3. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 4. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 5. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 6. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно