Трофеи освоени од darky

 1. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 2. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 3. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 4. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 5. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 6. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно