• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Неодамнешна содржина од DarkoG

 1. DarkoG

  Смс плаќање

  За таков клиент се работи. Е сега дали е дозволено такви работи на fortumo? Во https://fortumo.com/tos не можам да видам дека е забрането, за да знам да не го скривам сајтот дека е betting :) Поздрав
 2. DarkoG

  Смс плаќање

  Сакам да воведам на мојот сајт плаќање преку СМС, кој сервис би го предложиле дали постојат такви и како може пари да се повлекува. Некој повќе инфо околу оваа проблематика?
 3. DarkoG

  Splash Page

  Ми треба добро дизајнирана и атрактивна splash strana, ќе се користи за почетна со избор на две икони со посебни линкови т.е страни. Дали некој може да ми најде било каква во html, па јас ќе ја подсредам или пак да ми каже некој сајтој ќе го копирам дизајнот. фала поздрав
 4. DarkoG

  freelance веб дизајнери

  Јас сум заинтересиран.
 5. DarkoG

  Страници за нулирани PHP скрипти

  дали се 100% сигурно? дали може да има некој вметнат код?
 6. DarkoG

  Upwork (поранешно odesk)

  значи може да направиш и некоја манипулација со програмот да го оставиш да слика како работиш и слично :)
 7. DarkoG

  Upwork (поранешно odesk)

  Здраво, почнав да работам на оДеск, се вработив на проект на кој може да работам до 40 саати и завршам. Се работи за веб дизајн(веб страна и форум). Е сега како да работам по часови да ми дадете некој совет и слично, затоа што сум нов на оДеск и не сум искусен со оДеск. Поздрав и фала.
 8. DarkoG

  SEOClerks.com генерална дискусија

  имам отворено гигови пред 10тина-15 дена нема нарачки сеуште. мислам дека има слаб трафик сајтов.
 9. DarkoG

  Почетни прашања за microworkers

  Како да направам PR2 , PR3 блог? дали некој може да објасни? која е процедурата? *Имам и домен, имам и хостинг.
На врв Дно