• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

CofD

Женски,Рап,Бизнис,Аудио Продукција,Дизајн,Интернет
Веб-страница
http://lolding.com
Локација
На интернет
Gender
Male

Контакт

Skype
cofd1236

Трофеи

 1. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 2. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 3. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 4. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 5. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 6. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Дно